včera, 09:38 AM
Děkuji za hezký turnaj, bylo to fajn, moc příjemná a pohodová skupina. Jen se připojuji k Bazymu, pokuste se o trochu lepší jídlo, ten "kaťák" opravdu nebyl nic moc. Ano jsem zmlsaná. Ale jídlo pro mě není jen palivo. V mé misce plaval jeden kousek okurky, jeden kousek kapie a dva půlcentimetrové kousky masa ve zvláštní omáčce. Možná byste se měli vrátit k osvědčenému řízku. Chápu, že je těžké nakrmit všechny hladové lukostřelce, aby byli spokojeni, ale .. No nic, stejně ještě jednou dík Johanka
Jo, ješte..
Vím, že se na mě zas snese příval odpovědí, že to sem nepatří, a že mám dát pokoj, nicméně ještě bych chtěla poprosit klub Totemáků, aby na příští turnaj trochu vylepšili naše oblíbené Ego, protože už mají docela dlouhou éru za sebou a je to na nich znát. A je to škoda, protože je fakt máme rádi. Děkuji J.
Jo, ješte..
Vím, že se na mě zas snese příval odpovědí, že to sem nepatří, a že mám dát pokoj, nicméně ještě bych chtěla poprosit klub Totemáků, aby na příští turnaj trochu vylepšili naše oblíbené Ego, protože už mají docela dlouhou éru za sebou a je to na nich znát. A je to škoda, protože je fakt máme rádi. Děkuji J.