Fórum - Lukostřelec.cz
Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - Verze k tisku

+- Fórum - Lukostřelec.cz (https://lukostrelec.cz/subdom/forum)
+-- Fórum: Lukostřelba (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Fórum: Turnaje (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Téma: Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 (/showthread.php?tid=820)

Stran: 1 2

Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - Lucínek - 07-20-2026

Pěkný den, dnes 20.7. od 20:00 se spouští přihlášky na podzimních 7 modřínů a to přednostně pro členy ATL. Přihlášky budou dostupné, ale nepůjde založit libovolnou osobu, bude možné pouze vybrat osobu ze seznamu členů se zaplaceným členským příspěvkem v ATL. Pro nečleny se přihlášky zpřístupní 3.8. (za předpokladu, že bude ještě nějaká volná kapacita turnaje).
Přihlášky budou k dispozici zde

RE: Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - Lucínek - 07-20-2026

Ahoj, jak se tak dívám na příhlášky, tak velká část střelců nechala zřejmě zaškrtnuto "Náhodná skupina" - pokud jste si nevybírali skupinu a chcete si vybrat, s kým budete, tak použijte link pro úpravu přihlášky v potvrzovacím mailu (nebo si nechte v seznamu přihlášek poslat ten mail znovu) a můžete si ještě zařazení do skupiny změnit.

RE: Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - Béďa - 07-22-2026

Ahoj, mám dotaz k rozdělení do skupin. Byl jsem v nějaké skupině, přehodil jsem se do jiné a teď jsem zase v jiné? Nikdo mě nekontaktoval, takže mám počítat s tím, že mě administrátor do začátku turnaje ještě několikrát bez mého vědomí přehodil do jiné skupiny?
Libor Benda

RE: Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - Lucínek - 07-22-2026

Pardon, za zmatek se skupinami mohu já, po nějakých reklamacích zařazení do skupin a nemožnosti se přeřadit, protože jsou plné, jsem i některé další střelce přeházel podle toho, jak se obvykle ve skupinách objevují, domnívaje se, že také nejde o záměr. Už do toho nehrabu ...

RE: Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - Honza Turek - 07-27-2026

Ahoj, když jsem se jako člen ATL přihlásil jako náhradník, tak budu v momentě uvolnění přihlašování pro nečleny přihlášen, nebo se musím hlásit znovu? Děkuji

RE: Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - Lucínek - 07-27-2026

Jsi jako náhradník, takže pokud se uvolní nějaké místo (Mlčoch tam má nějaká místa rezervovaná pro pořadatele), tak se případně posuneš mezi přihlášené. Spuštění "pro nečleny" v tuhle chvíli pouze umožní i nečlenům přihlásit se jako náhradníci. A náhradníci jsou číslovaní, takže dříve přihlášení náhradníci přijdou na řadu dříve než později přihlášení náhradníci.

RE: Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - BAZY - 07-31-2026

Ahoj....to jsou ale kšefty s těma skupinama,doufám že to půjde dopřeházet na místě u Mlčocha.Nmelo by to mít vliv na turnaj.

PS: Co že jste na poslední chvíli změnili včerejší datum přihlášek na GL ?? Jaký ten počin má smysl?

Dík's.

RE: Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - Falco - 07-31-2026

Ahoj, po změně přihlašování je teď na oslavný turnaj přihlášení 20.8.pro členy, avšak pro nečleny už mnohem dřív??

RE: Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - Lucínek - 07-31-2026

BAZY: To je moje vina, když jsem v červnu turnaje zakládal do kalendáře, tak jsem tam musel vyplnit nějaké datum spuštění přihlášek. A myslel jsem si, že 30.7. je už datum, kdy to bude nachystané. Ale není tomu tak, Holík je na táboře a turnaji se bude moci věnovat nejdříve za 14 dnů, takže nejsou propozice / počet střelců / startovné, nic. Museli jsme to tedy celé odsunout, až bude vše nachystáno a bude opravdu reálné to spustit. Měl jsem se dohodnout s Holíkem už dávno, ale úplně jsem na to zapomněl - mohlo se to posunout už dříve a ne až ten den, kdy byli mnozí na značkách, aby neprošvihli registrace. Omlouvám se.

Falco: Ne, ten termín přihlášek na ATL turnaj taky musíme v rámci Rady vymyslet a avizovat včas, zatím je to odložené na stejného 20.8., ale nedá se vyloučit, že to spustíme dříve, už je to prakticky připraveno.

RE: Podzimních 7 modřínů 5.9.2026 - Ondra - 09-05-2026

Za Lukosy díky za krásný den plný intenzivních zážitků. Zastříleli jsme si do aleluja. Vychutnali si uprostřed lesa fantastickou svíčkovou, což je vždy skvělý zážitek a teď už doma ukazujeme fotky co všechno jsme mohli trefit kdybychom víc trénovali.
 Mějte se a díky Ondra